top of page

משחק 3 - עונת 2026- ליגת אמארוק.


כל שנייה קריטית פה!!!
כל שנייה קריטית פה!!!

המשחק השלישי של עונת 2026 החזיר את האתלטים אל הגומי השחור אחרי הפסקה ארוכה בשל המצב הבטחוני. רוב הקבוצות התכוננו רבות למשחק ובכל זאת היו הפתעות רבות ברחבה. במגרש הצפוני (בלקפיט שמרת) נפגשו שתי קבוצות בלבד בעקבות פרישת קבוצת הבזים מהליגה. הבובקטס זכו בניצחון טכני ושיחקו מול הפניקס במחוז מרכז כדי לצבור עוד נקודות בדירוג הכוח של הליגה. האבירים עלו למשחק נגד הקנגו אתליטס. הקנגרוז של אדם לוי מנצחים את משחק 3 עם דירוג כוח של מקום 8 באיוונט הראשון, מקום 5 באיוונט השני ושוב מקום אחד אחרי ה-7 באיוונט השלישי (מקום 8 למי שהצליח להתבלבל).


הדרמה האמיתית התרחשה במרכז.. המשחק הפותח הפגיש בין שתי קבוצות מובילות: שתיהן עם שני ניצחונות רצופים ו-6 נקודות בטבלת האליפות. הספרטנים - קבוצה עם ותק של עונה שנייה בליגה (ברובה) ומולם חזירי הנגב בעונת בכורה. איוונט ראשון הולך לספרטנים עם תוצאה של 04:04 שגם ממקמת אותם באיוונט במקום הראשון בליגה, חזירי הנגב אגב במקום השני בליגה עם זמן של 04:25. איוונט שני הולך לחזירי הנגב שמסיימים שוב במקום השני הכללי בליגה עם 271 חזרות לעומת 243 חזרות של הספרטנים - האיוונט השלישי יקבע מי תקבל 3 נקודות נוספות לטבלת האליפות ומי תדרוך במקום. שתי הקבוצות נלחמות ובסיום יש רק מנצחת אחת - האיוונט הוכרע על שתי חזרות בודדות: 240 לחזירי הנגב לעומת 238 חזרות של הספרטנים.



המשחק השני הפגיש בין הפנתרים השחורים לפעמוני הגהנום. איוונט ראשון מסתיים בניצחון לפעמונים בהפרש של דקה ושתי שניות. הפנתרים ממשיכים עם הפנים קדימה, מתאפסים ומנצחים את האיוונט השני (258 לעומת 211 לפעמונים). שתי הקבוצות מבינות שהאיוונט השלישי כולו עבודת צוות בסנכרון והניצחון יכול לחמוק להן מהידיים על כל טעות קטנה: הפנתרים מעלים הילוך ומנצחים עם 246 חזרות (מקום ראשון כללי בליגה באיוונט 3) הפעמונים עם 210 חזרות. הניצחון הראשון שלהם פשוט ברח להם בין הידיים.


המשחק השלישי סיפק לנו 2 מנצחות: הווריורז נעדרו מהמשחק השלישי וסיפקו לפניקס ניצחון טכני ו-3 נקודות בטבלה. בצפון הבזים נעדרו וסיפקו לבובקטס ניצחון טכני. הבובקטס בחרו לעלות לגומי השחור ולתפוס את מקומם של הווריורז - טבלת הכוח לא מחכה לאף קבוצה - חייבים להתאמץ כדי לזכות בנקודות כוח. הבובקטס באו להופיע - מנצחים בשלושת האיוונטים, לוקחים 3 נקודות לטבלת האליפות ומוסיפים 41 נקודות לטבלת הכוח. המשחק האחרון היה בין קבוצת הגלדיאטורים לקבוצה המארחת מויה מאריס - הבולדוגס. שתי הקבוצות רוצות ניצחון ראשון בליגה. לבולדוגס יתרון ביתי ופתיחה מרשימה עם ניצחון איוונט מספר 1 בתוצאה של 4:54 (מקום רביעי כללי באיוונט). ניצחון באיוונט 2 היה סוגר את הניצחון במשחק לבולדוגס אבל הגלדיאטורים עושים קאמבק מרשים ומנצחים עם התוצאה הכי טובה בליגה באיוונט (273 חזרות)


שוב יש לנו איוונט שובר שיוויון והגלדיאטורים זוכים לראשונה ומקבלים 3 נקודות ראשונות בטבלה. 230 חזרות לעומת 199 של הבולדוגס.

6 מנצחות - 6 מפסידות ועוד משחק כושר בספרי הליגה... ועכשיו למספרים: משחקון ראשון: 1- ספרטנים - 04:04. 2- חזירים - 4:25. 3- בובקטס - 4:47. 3- בולדוגס - 4:54. 5- פעמוני הגהנום - 5:35. 6- הפנתרים השחורים - 6:37. 7- גלדיאטורים - 6:50. 8- קנגו - 6:58. 9- פניקס - 7:00. 10- אבירי הצפון - TC.


משחקון שני: 1- גלדיאטורים 273 חזרות. 2- חזירי הנגב 271 חזרות. 3- בולדוגס 265 חזרות. 3- הפנתרים השחורים 258 חזרות. 5- קנגו אתליטס 256 חזרות. 6- בובקטס 253 חזרות. 7- ספרטנים 243 חזרות. 8- פניקס 237 חזרות. 9- פעמוני הגהנום 211 חזרות. 10- אבירי הצפון 210 חזרות. משחקון שלישי: 1- פנתרים שחורים - 246 חזרות. 2- חזירי הנגב - 240 חזרות. 2- בובקטס - 240 חזרות. 4- ספרטנים 238 חזרות. 5- גלדיאטורים 230 חזרות. 6- פעמוני הגהנום - 210 חזרות. 7- בולדוגס - 199 חזרות. 8- קנגו - 120 חזרות. 9- אבירי הצפון - 110 חזרות. 10- פניקס - 105 חזרות.

לטבלת האליפות ודירוג הכוח לחצו כאן המשחק הבא ב-29.05.26 ויה מאריס פתח תקווה.


LIKE NOTHING ELSE - עצימות, מתח ואתגר שלא חווים בשום מקום אחר


תגובות


bottom of page